luni, 6 februarie 2012

Pandispan cu visine si budinca

Ingrediente:
  • 5 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 100 gr unt
  • 9 linguri faina
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf de copt
  • visine fara samburi
  • 1 praf budinca cu gust de frisca
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • ciocolata pentru ornat
  • cativa miezi de nuca
Mod de preparare:
Ouale se bat spuma cu zaharul,care se pune treptat.
Peste ouale batute se pune untul cubulete,dar sa nu fie rece de la frigider si se incorporeaza.

Se adauga esenta de vanilie si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.
La urma se pune faina treptat.
Intr-o tava rotunda,detasabila,care se unge cu putina margarina,se pune hartie de copt si se toarna compozitia in tava.
Se scot samburii la visine,si se tavalesc prin putina faina alba.
Acestea se pun peste pandispan una langa alta.
Tava se da in cuptorul incins,pana ce pandispanul este copt.
Cand e gata se scoate din cuptor si se lasa la racit.
 Budinca se prepara conform instructiunilor de pe plic.
Acesta se toarna fierbinte uniform,pe toata suprafata pandispanului care s-a racorit intre timp.
Dam la rece.
La urma se decoreaza cu ciocolata rasa si miez de nuca sau cu orice mai doriti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu