- 1 bagheta
- 3 rosii de gradina
- 1 catel de usturoi
- sare
- piper
- busuioc uscat (sau proaspat)
- 2-3 linguri ulei de masline
Bagheta o taiem felii nu foarte groase.
Feliutele le punem la prajit fie pe o tigaie grill, fie intr-o tava in cuptor, pe ambele parti.
Rosiile le spalam si le taiem cubulete.
Condimentam cu putina sare, piper, busuioc uscat si le amestecam.
Curatam catelul de usturoi si il spalam.
Dupa ce am prajit feliile de bagheta, le frecam cu usturoi.
Stropim cate putin ulei de masline pe ele, apoi punem rosiile.
Decoram cu frunzulite de patrunjel verde si servim!
Rapide si gustoase.Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc.Pup!
ȘtergereRosii am, busuioc am, usturoi am, mai trebuie sa cumpar bagheta si gata! Te pup!
RăspundețiȘtergereAsa e, imediat de pregatesc.pup1
ȘtergereExact asa imi plac si mie bruschetele! Pacat ca acusi se termina rosiile de casa si iar vom avea doar rosii fara gust :(
RăspundețiȘtergerePupici!
Asa e Angela, nu vor mai avea aroma si gustul ca cele de gradina.Pup!
ȘtergereTare bune bruschetele tale!!!hugs
RăspundețiȘtergereMultumesc Loredana!
Ștergerevreau si eu!
RăspundețiȘtergereFac imediat si te servesc!
ȘtergereDeseara am sa fac si eu niste bruchette , le ador !!!
RăspundețiȘtergereSi eu as manca zilnic!
Ștergere