Ingrediente:
- 2 avocado copti
- 3 oua
- 1 ardei kapia mic
- 3-4 ridichi
- 1 lingurita mustar
- 3-4 linguri zeama de lamaie
- sare
- piper cu lamaie (sau simplu)
Mod de preparare:
Mai intai puneti ouale la fiert.
Le lasati sa fiarba pana devin tari.
Le treceti pe sub un jet de apa rece, le decojiti.
Dupa ce s-au racit, le taiati bucatele.
Avocado il taiati pe jumatate, indepartati samburele, apoi il taiati cuburi si il puneti intr-un bol.
Ardeiul kapia, curatat de cotor si seminte, il faceti cubulete.
Ridichiile spalate, le decojiti sau nu, le taiati pe jumatate, apoi le feliati.
Peste avocado puneti ardeiul, ridichiile si ouale, amestecati usor.
Puneti zeama de lamaie, mustarul, sare si piper si invartiti cu o paleta, pana sunt toate omogenizate.
Prajiti putina paine si serviti.
Simplu, bun si fara prea multe batai de cap.
Pofta buna!