Rocsy in bucatarie
luni, 27 februarie 2012

Fasole frecata cu castraveti murati

›
Ingrediente: 500 gr fasole boabe albe 2 cepe 2 catei de usturoi 3 linguri zarzavat 1 lingurita bicarbonat sare piper patrunjel...
4 comentarii:

Fursecuri cu nuci

›
Ingrediente: 200 gr margarina la pachet 100 gr nuca macinata 100 gr zahar 300-350 gr faina 1 plic zahar vanilat 1 esenta rom co...
2 comentarii:

Tocanita cu amestec mexican

›
  Ingrediente: 1 punga de legume amestec mexican 1 morcov 2 cartofi 1 ceapa 1 rosie 2-3 linguri pasta de rosii de casa 2 lingu...
2 comentarii:

Placinta cu mere

›
Ingrediente: Aluat: 14 linguri apa minerala 20 linguri ulei 2 linguri otet 3 linguri zahar 1 praf de copt 1 esenta vanilie coaja...
2 comentarii:

Rosii umplute la cuptor-de post

›
Ingrediente: 6 rosii mai maricele 2 cepe 1 morcov 1/2 ardei galben o mana de ciupercute 2 linguri pasta de rosii cu telina 3 li...
4 comentarii:

Ghiveci de legume

›
Ingrediente: 2 dovlecei 3 ardei galbeni 2 ardei kapia 2 gogosari 3-4 rosii 2 cepe patrunjel verde sare piper 3-4 linguri ulei ...
2 comentarii:
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web

Despre mine

Fotografia mea
Rocsy Ciobanu
Numele meu este Roxana si sunt o sagetatoare, avand ca pasiune gatitul. De mica stateam pe langa mama si matusile mele cand preparau cate ceva si le urmaream cu mare atentie. Trecand anii, am inceput sa imi bag mainile printre vase, ingrediente si sa gatesc mancaruri simple, asa ca de inceput. Apoi usor, usor am inceput si cu lucruri mai complicate si delicioase, cel putin asa cred eu. Imi place sa prepar cam orice, dar am o mare afinitate pentru dulciuri. Sunt o fata simpla, imi place sa experimentez, sa duc la capat ceea ce imi propun, dar mai ales imi place sa-i rasfat pe cei dragi!!! Primele postari culinare le-am asezat pe paginile site-ului Bucataras.ro. Este si va ramane site-ul meu de suflet unde mi-am facut prieteni dragi, am gasit retete din cele mai minunate si mereu, in acel loc, iti gasesti zambetul si buna dispozitie!!!
Vizualizați profilul meu complet
Un produs Blogger.