Rocsy in bucatarie
sâmbătă, 8 iunie 2013

Ciorba de ied

›
Mai aveam doua oase in congelator de ied si am zis sa le scot la dezghetat pentru o ciorbita. Ma bucur mult ca alor mei le-a placut mul...
4 comentarii:
vineri, 7 iunie 2013

Socata fara drojdie

›
E pentru prima data cand fac socata fara drojdie. Noi mereu o pregatim doar cu drojdia si doar asa stiam sa fac. Insa cum de ceva timp ...
12 comentarii:
marți, 4 iunie 2013

Prajitura cu branza

›
Aceasta reteta am vazut-o la bucataras Babi si mi-a placut foarte mult. Apoi am vazut ca a pregatit-o si Gaby, a confirmat si ea ca e foa...
12 comentarii:
duminică, 2 iunie 2013

Sunday Lunch cu o tocanita gustoasa si papanasi deliciosi

›
Buna dimineata Sunday. Am avut onoarea sa fiu invita de Diana- Disturbngly Delicious la Sunday Lunch . Am acceptat fara sa mai stau...
24 de comentarii:
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web

Despre mine

Fotografia mea
Rocsy Ciobanu
Numele meu este Roxana si sunt o sagetatoare, avand ca pasiune gatitul. De mica stateam pe langa mama si matusile mele cand preparau cate ceva si le urmaream cu mare atentie. Trecand anii, am inceput sa imi bag mainile printre vase, ingrediente si sa gatesc mancaruri simple, asa ca de inceput. Apoi usor, usor am inceput si cu lucruri mai complicate si delicioase, cel putin asa cred eu. Imi place sa prepar cam orice, dar am o mare afinitate pentru dulciuri. Sunt o fata simpla, imi place sa experimentez, sa duc la capat ceea ce imi propun, dar mai ales imi place sa-i rasfat pe cei dragi!!! Primele postari culinare le-am asezat pe paginile site-ului Bucataras.ro. Este si va ramane site-ul meu de suflet unde mi-am facut prieteni dragi, am gasit retete din cele mai minunate si mereu, in acel loc, iti gasesti zambetul si buna dispozitie!!!
Vizualizați profilul meu complet
Un produs Blogger.