Ingrediente:
- 450 ml sirop de visine natural
- 550 ml apa
- 4-5 linguri de miere
- cuburi de gheata
- 5-6 felii de lamaie
Mod de preparare:
Totul incepe cu niste visine bine coapte, pe care le spalam bine, apoi le scoatem samburii.
Din 2 kg - 2,5 kg am obtinut 450 ml sirop de visine.
Siropul il amestecam cu mierea, pana ce, aceasta din urma se dizolva.
Intr-o sticla punem siropul amestecat cu mierea, apa plata si 5-6 felii de lamaie.
Inchidem sticla, o agitam bine.
Turnam in pahare, punem cate 2-3 cuburi de gheata si servim.
Sucul il pastram la rece daca nu il servim tot imediat si il agitam de fiecare data cand vrem sa bem.
Mmm, un deliciu de sezon!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu