Ingrediente:
- 250 gr margarina la pachet
- 150 gr zahar
- 50 gr nuca de cocos
- 1 lingurita praf de copt
- 250 gr faina
- 2 lingurite esenta de vanilie
- 100 gr ciocolata amaruie
- bombonele pentru decor
Margarina, de la temperatura camerei, o mixam spuma impreuna cu zaharul.
Incorporam esenta si nuca de cocos.
Faina o amestecam cu praful de copt, o adaugam treptat in compozitia de mai sus.
Vom obtine un aluat usor lipicios.
Tapetam cu hartie de copt o tava mare.
Rupem bucatele din aluat, facem bilute, le aplatizam putin si le asezam in tava.
Introducem fursecurile in cuptor, la o temperatura potrivita pana devin aurii.
Cand sunt gata, le scoatem si le lasam la racorit.
Ciocolata o rupem bucatale intr-un bol metalic, o punem pe baie de aburi pana se topeste.
Trecem fursecurile pe jumatate prin ciocolata topita, apoi le presaram cu bombonele.
Le asezam inapoi in tava pentru a se intari ciocolata pe ele.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu