Ingrediente:
- 1 dovlecel
- 3 felii salam cu sunca
- 150-200 gr cas de oaie
- 3 linguri parmezan ras
- 80-100 gr cascaval
- 3 oua
- 1 rosie
- sare
- piper
- busuioc uscat
- marar verde
Spalam dovlecelul, il taiem rondele potrivit de groase si presaram sare.
Feliile de salam le taiem pe jumatate.
Casul il facem cuburi nu prea mari, dar nici prea mici.
Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
Rosia o spalam si o taiem in 6 felii.
Acum ca avem toate ingredientele pregatite asamblam preparatul.
Ungem o tava de chec cu margarina, o tapetam cu hartie de copt si asezam un rand de dovlecei pe care ii tamponam cu un servetel de bucatarie.
Punem un rand de cas, felii de salam, o lingura de parmezan ras.
Venim iar cu felii de dovlecel si restul de cas.
Batem ouale spuma cu putin piper, niste marar verde tocat apoi il turnam peste.
Deasupra punem cascavalul ras amestecat cu restul de parmezan, feliile de rosii si presaram putin busuioc ( nu am mai pus sare deoarece este destul de sarat parmezanul si nu a mai fost nevoie).
Introducem tava in cuptorul incins la 180 de grade.
Lasam preparatul acolo pana prinde deasupra o crusta aurie apoi il scoatem din cuptor.
L-am desprins de pe hartia de copt, l-am asezam pe doua servetele de bucatarie ca a lasat putintica zeama si sa o absoarba.
Rezultatul este un preparat foarte bun. Sa aveti pofta!