Ingrediente:
- 200 gr margarina la pachet (sau unt vegan)
- 100 gr zahar
- 50 gr ciocolata amaruie
- 1 lingurita praf de copt
- 2 lingurite zahar pudra cu pastai de vanilie
- 1 lingurita coaja de lamaie pudra
- 300 gr faina
- dulceata de visine
- zahar pentru pudrat
Margarina o taiem cuburi intr-un bol, punem zaharul, ciocolata data pe razatoarea mica si le frecam bine pana se face o pasta.
Adaugam zaharul cu pastai de vanilie, praful de copt si coaja de lamaie pudra.
Faina o cernem si o incorporam treptat, pana obtinem un aluat nelipicios si usor de modelat.
Ungem o tava cu margarina si o tapetam cu hartie de copt.
Rupem bucatele din aluat, formam bile, in mijloc le apasam cu degetul facand o gaura si le asezam in tava.
Dupa ce le terminam pe toate de modelat punem dulceata de visine in gaura.
Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, cat sa se usuce putin fursecurile, cam 20 de minute.
Le scoatem cand sunt gata si le pudra cu zahar cat sunt fierbinti.
Dupa ce s-au racit le pastram intr-o caserola cu capac.
Pofta buna!
Iti Doresc un Paste Plin De Lumina!Sarbatori Fericite Rocsy!
RăspundețiȘtergereSarbatori fericite draga mea cu sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi! Te pup!
ȘtergereDelicioase fursecurile!!!
RăspundețiȘtergereDelicioase fursecuri. Paste fericit draga Rocsy!
RăspundețiȘtergereMultumesc Paula. Sarbatori cu bine si multe bucurii!
ȘtergereAh, cu visine, tare-mi plac!! Mergea si niste nuca in aluat, nu-i asa? ;-)
RăspundețiȘtergereMultumesc Liana. Merg foarte bine si cu nuca, dar nu aveam atunci nuci sparte si am facut simple.
Ștergere