luni, 7 iulie 2014

La picnic cu Sun Food!

Am avut o mare bucurie cand curierul mi-a batut la usa cu un pachetel plin de conserve, 100% naturale, de la Sun Food. Ma intrebam cu ce ocazie le-am primit, ca nu castigasem si nu participasem la nici un concurs. Am deschis si surpriza, era o invitatie la un picnic, l care puteti participa si voi, regulamentul este aici: regulament. Imi doream mult sa merg la un picnic, desi, nu prea sunt locuri asa frumoase. Ba era vremea ploioasa, ba nu gaseam un loc si eram putin tristuta ca nu pot onora invitatia. M-am hotarat asa deodata sa fac ceva bunatati din conserve si sa o luam la picior. Ne-am pornit spre un loc, care, candva, era de o mare frumusete, insa acum, cum nimeni nu mai ingrijeste acel loc, ne-am lovit de o surpriza neplacuta si abia am gasit un mic colt unde sa ne asezam.

A trecut si asta, am asezat masa pentru picnic, ne-am strans toti in jurul sau, vreo 5 la numar, eu, mama, iubitul meu si o prietena cu copilul, si am savurat toate bunatatile.




Multumesc mult Sun Food pentru aceasta invitatie, a fost o mare onoare sa pot participa si sa ma bucur inca o data de produsele voastre naturale.
Acum probabil va intrebati ce am pregatit? Ei bine, mari sofisticarii nu am facut, am ales lucruri simple, care sa nu ne cada greu, sa le putem cara pe un drum putin mai lung si calduros.
Pai am inceput cu o pizza pe care am pus niste mini chiftelute, ciuperci Sun Food, boabe de porumb Sun Food, masline, ardei rosu, putina sunca de curcan si cascaval.
Am mai pregatit o salata lejera, cu ton Sun Food, boabe de porum Sun Food, naut Sun Food, masline, ardei galben, ardei kapia si putin patrunjel verde tocat. Aceasta salata am stropit-o cu un dressing format din ulei de masline, otet balsamic, piper si sare.
Trebuia si un desert, nu? Am facut pancakes cu putina branza de vaci, servite cu bucati de ananas Sun Food si un sos caramel...Mmmm ce ne-am mai infruptat din toate! :)


Chiar daca nu a fost cel mai minunat loc de pe pamant, noi ne-am simtit bine, am servit absolut totul, am stat la aer curat, am povestit, asa cum se intmpla alta data, iar asta m-a bucurat cel mai mult!