miercuri, 1 martie 2017

Cupcakes Red Velvet

Erau de ceva timp lista de asteptare aceste prajiturele dragalase si iata ca le-a venit randul. Mi-a placut enorm cum au iesit, consistenta umeda si deloc inecacioasa, iar crema din frisca si crema de branza a fost completarea perfecta. Sunt minunate de pregatit cand aveti musafiri sau de daruit ca si cadou!

Ingrediente:
Pentru cupcakes:
  • 3 oua
  • 200 gr lapte batut
  • 100 ml ulei
  • 180 gr zahar
  • 1 lingurita rasa praf de copt
  • 1 lingurita rasa bicarbonat
  •  2 linguri otet
  • 240 gr faina (eu am folosit de tara)
  • 2 lingurite vanilie
  • un varf de cutit colorant rosu praf
  • un praf de sare
Pentru crema:
  • 200 ml frisca lichida
  • 150 gr crema de branza
  • 2 linguri zahar pudra
  • 2 lingurite vanilie
  • inimioare pentru decor
Mod de preparare:
Cupcakes-urile:
Intr-un bol mixam galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul.
Punem uleiul treptat si mixam usor, apoi adaugam laptele batut.
Intr-o canita punem bicarbonatul cu praful de copt, le stingem cu otetul.
Adaugam amestecaul de bicarbonat cu praf de copt si vanilia.
Faina cernuta o incorporam treptat (daca folositi faina de magazin este posibil sa mai aveti nevoie de 1-2 linguri), apoi punem colorantul si amestecam.
Albusurile le batem spuma cu un praf de sare.
Le adaugam peste compozitia rosie, le amestecam cu o paleta, cu miscari lente.

In forme de briose din silicon punem compozitie cam pe 3/4. Daca nu aveti forme de silicon, folositi o tava de briose in care puneti hartiute.
Introducem briosele in cuptorul incins, la 170 de grade, pana briosele sunt patrunse.
Facem testul cu scobitoarea dupa 20-25 de minute si daca sunt gata, le scoatem din cuptor sau le mai lasam daca mai este necesar.

Le lasam sa se raceasca.
Crema:
Punem frisca rece intr-un bol si o mixam pana prinde putina consistenta.
Adaugam crema de branza de la temperatura camerei, zaharul pudra, vanilia si mai mixam pana obtinem o crema spumoasa.

Punem crema intr-un pos, ornam briosele reci.
Deasupra le decoram cu bombonele inimioare.
Le servim cu placere si le pastram la rece pe cele ramase.




Primavara incepe cu cereale de la Green Sugar


De cate ori primesc cate un mail sau un semn de la cei de la Green Sugar, sunt sigura ca ma astepta ceva bun si frumos.
De aceasta data am fost intrebata daca vreau sa testez noile cereale de la ei, iar eu nici nu am stat pe ganduri si am raspuns afirmativ.
Cum am primit coletul, am desfacut imediat toate cutiile si le-am degustat absolut pe toate.
Va spun cu mana pe suflet ca aceste cereale sunt minunate, fara zahar, 100% sanatoasa, bogate in nutrienti si cu un gust nemaipomenit.
Batoanele de cereale au avut cel mai mare succes la ai mei, pentru ca fie isi luau la pachet un baton ca sa il aiba cand nu au avut timp sa manance sau le-au servit langa cafea. Celelalte cereale le-am servit cu lapte, ba cu iaurt, iar cerealele de porumb le-am folosit chiar si la un preparat pentru a crea crusta.
Pentru cei care tin diete, consider ca aceste cereale si batoane sunt ideale!!!
Vi le recomanda cu mare drag si incredere!
Acum sa va fac si o mica prezentare a produselor, ca sa va convingeti ca sunt cu adevarat grozave!

Batoane cereale cu cacao si Green Sugar
http://greensugar.ro/produs/baton-cereale-cu-cacao-si-green-sugar-12-buc/


Musli corcant cu Green Sugar
http://greensugar.ro/produs/musli-crocant-cu-green-sugar/


Corn Flakes cu Green Sugar
http://greensugar.ro/produs/corn-flakes-cu-green-sugar/

Batoane musli cu Green Sugar
http://greensugar.ro/produs/baton-musli-cu-green-sugar/


Sferik cu cacao si Green Sugar


Sa va arat cateva poze cum am servit noi produsele, in ce combinatii, fie ca si gustare sau chiar am inlocuit o masa!





Sper sa va placa si de ce nu, sa le si comandati! O sa le gasiti si in farmaciile naturiste!
Aaaa, dar am si o surpirza pentru voi: zilele urmatoare voi organiza un concurs in care o sa aveti sansa sa castigati si voi cateva din aceste produse.
Stati pe aproape ca voi reveni cu detalii!