duminică, 31 martie 2013

Ciuperci umplute cu branza

O gustare foarte buna ce poate fi consumata atat calda cat si rece..Sper sa va placa! O duminica frumoasa !!

Ingrediente:
  • 12 ciuperci proaspete mai mari
  • 250 cas de oaie
  • 3 oua
  • 3 linguri parmezan ras
  • 1 lingura smantana
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 4-5 masline
  • 1 lingura unt
Mod de preparare: 
Ciupercile le spalam, indepartam cozile si le asezam pe un prosopel curat cu gura in jos sa se scurga de apa.
Intr-un castronel batem ouale spuma impreuna cu smanatana.
Casul il facem bucatele intr-o craticioara.
Peste punem amestecul de oua si condimentam cu sare si piper.
Adaugam parmezanul ras, apoi spalam verdeata, o tocam marunt si o incorporam in compozitia rezultata.
Cateva codite de la ciuperci le tocam si le amestecam cu branza.

Punem hartie de copt intr-o tava si asezam ciupercile.
Cu o lingurita luam din compozitia de branza si umplem ciupercile.
Deasupra asezam cate o feliuta de masline, iar untul il taiem bucatele si il punem printre ciuperci.
Bagam tava in cuptorul incins si le lasam acolo pana sunt bine patrunse si compozitia rumenita deasupra (cam 40-50 de minute maxim).

Le scoatem la racorit si pot si servite.
La noi s-au savurat alaturi de sos iutel de la Bunatati din natura!!!




18 comentarii:

  1. Cu cas de oaie,vreauuuuu si eu!:)
    Bunoace rau!

    RăspundețiȘtergere
  2. vai ce bune sunt, imi plac la nebunie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acu' in post te-ai gandit sa ma ispitesti cu bunaciunile astea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina asa s-a nimeri:D..Las ca mai prepar dupa post si te invit;)

      Ștergere
  4. Stii bine ca eu nu mananc ciuperci dar nu pot sa nu le admir...........tare bine arata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place ce-ai facut tu aici ;). Uite cum vor arata ciupercile mele din frigider. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana ma bucur ca iti plac.Seara placuta sa ai!

      Ștergere