miercuri, 1 februarie 2017

Provocarea Cutia Misterelor - Mistery box challange februarie 2017


Hopa, sunt din nou gazda acestei frumoase provocari.
Ii multumesc Cristinei pentru predarea stafetei si neaparat sa intrati pe blogul ei pentru ca are retete inedite:http://retete.panacris.ro/. Ma bucur ca fiu iarasi gazda provocarii Mistery box challange http://saffronanddates.blogspot.ro/search/label/provocarea%20cutia%20misterelor, o provocare initiata de Cerasela: http://saffronanddates.blogspot.ro/.

Dupa cum stiti, sau daca nu stiti aflati acum, cutia noastra contine intre 7 si 10 ingrediente, iar unul din ele este vedeta.
Singurele ingrediente acceptate, in afara de cele propuse de mine sunt: " orice tip de grasime vegetala sau animala, zahar, miere sau alti indulcitori, faina, amidon, sare, condimente (aici fiind incluse si condimentele lichide de exemplu: soia sos, worcestershire sos, teriaki sos etc. dar si toate tipurile de otet, mustar, ketchup, maioneza), verdeturi (patrunjel, marar, coriandru, cimbru, etc.) pastai de vanilie, arome pentru prajituri si alti aditivi alimentari (zahar vanilat si aromatizat, gelatina, conservanti, coloranti), agenti de crestere pentru aluaturi (bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, praf de copt si drojdie).”

M-am tot gandit, de cand mi-a propus Cristina sa fiu gaza, ce sa aleg ca si ingredient vedeta, ca acesta imi cam da batai de cap, insa m-am oprit la un ingredient pe care il consum des in aceasta perioada si sunt sigura ca este la indemana oricui: ingredientul vedeta sa fie MERELE.
Cutia misterioasa din aceasta luna cuprinde urmatoarele ingrediente: iaurt, oua, foietaj, lapte, branzeturi, radacinoase, salata verde, smantana, nuci si ingredientul vedeta, MERELE.

Sper sa va placa lista de ingrediente si sa veniti cu cele mai minunate retete cu mere.
Termenul limita pentru trimiterea retetelor este sfarsitul lunii februarie. Atentie, luna februarie este mai scurta!
Sa aveti spor, inspiratie si sa ne delectam cu retete una si una!

2 comentarii:

  1. Frumoasă alegere dragă Roxy,voi pregăti cu mare drag câte ceva,chiar dacă tu nu m-ai onorat cu prezența!
    Succes şi cat mai multe bunaciuni!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim Rocsy! Sigur va fi o luna plina cu bunatati! :-*

    RăspundețiȘtergere