Inca o reteta pregatita la acest aparat grozav, Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, am pentru
voi. S-au facut asa de fain, au fost super fragezi si cel mai mult mi-a placut
faptul ca, au ramas intregi dupa pregatire. Sa tot faci bunatati la acest
aparat, va spun sincer.
Ficateii ii spalati bine, indepartati toate pielitele si ii
puneti intr-o sita la scurs.
Ingrediente:
- 650 gr ficatei de pui
- 2 cepe potrivite
- 3 ardei galbeni
- 2 ardei kapia
- 1 catel de usturoi
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- boia de ardei iute
- 1 lingurita rasa cimbrisor
- 2 linguri ulei
- 3-4 linguri suc de rosii de casa
Ardeii galbeni si kapia ii coaceti pe o tabla, pe toate
partile.
Ii puneti intr-o cratita si ii acoperiti cat sunt fierbinti,
pentru 20-25 de minute.
Dupa acest timp, ii decojiti, indepartati cotoarele si
semintele.
Ii taiati in fasii, apoi in cuburi mai mari.
Ceapa curatata o tocati marunt, usturoiul il curatati si il
maruntiti.
Conectati Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent.
Apasati functia Brown/Saute, apoi butonul Start/Stop, puneti uleiul.
Adaugati ficateii, ceapa si usturoiul.
Amestecati din cand in cand in ei, pana se rumenesc usor. Ii sotati circa 5 minute, nu mai mult.
Adaugati ardeii copti taiati, sucul de rosii, sare, piper,
boia dulce si iute, cimbrisorul, iar la final ¾ de cana cu apa.
Amestecati bine.
Acum apasati functia Meat/Stew, setati un timp de 25 de minute, presiune High.
Puneti capacul, rotiti pe pozitia blocat, la fel si supapa de abur sa fie blocata.
Apasati Start.
Apasati Start.
Cand a trecut timpul de gatire, apasati butonul Start/Stop, deschideti supapa de aburi sa se elibereze.
Dupa ce a iesit tot aburul, deschideti capacul.
Serviti ficateii cu mamaliguta calda, pe care presarati niste parmezan ras.
Pofta buna!
Mai multe detalii despre Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire cub presiune gasiti aici: https://www.crockpot-romania.ro/produse/crockpot-express
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu