joi, 16 februarie 2012

Cartofi cu rozmarin la cuptor

Ingrediente:
  • 10 cartofi mai mari
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 3-4 linguri ulei
  • rozmarin
  • 2 catei usturoi
Mod de preparare:
Cartofii ii curatam si ii spalam.
Ii stergem de surplusul de apa si ii taiem in 6 sau 8 bucati.
Luam o tava de cuptor si o ungem cu ulei.
Asezam cartofii acolo si ii tavalim prin acel ulei.
Ii condimentam cu sare, piper si boia de ardei.
Curatam usturoiul si il tocam foarte marunt.
Il presaram pe cartofi.
La urma presaram rozmarin si punem si putina apa.
Dam tava in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pana sunt gata cartofii.
Cand sunt facuti ii scoatem din cuptor, asezam o portie pe o farfurie, presaram putina verdeata si servim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu