joi, 16 februarie 2012

Dovlecel pane de post

Ingrediente:
  • 1 dovlecel
  • 200 ml apa minerala
  • sare
  • pipe
  • marar
  • faina alba
  • ulei
Mod de preparare:
Dovlecelul il spalam si il curatam de coaja.
Il taiem felii rotunde apoi il saram putin.
Intr-un bol punem apa minerala,putina sare,piper si marar.
Adaugam faina,putina cate putina,in ploaie,pana obtinem un aluat mai gros ca la clatite.
Punem pe o farfurie putina faina alba.
Intr-o tigaie punem  niste ulei la incis.
Dam feliile de dovlecel prin faina alba,apoi prin amestecul ca de clatite.
Le punem la prajit si le invartim pe ambele parti.
Cand sunt gata le scoatem pe o farfurie,in care asezam niste servete de bucatarie,pentru a  suge surplusul de ulei.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu