sâmbătă, 18 februarie 2012

Piept de pui gratinat

Ingrediente:
  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 100 gr cascaval
  • 2 linguri smantana
  • marar verde
Mod de preparare:
Pieptul de pui(fara piele si fara os) se taie cam in 6 bucati.
Se spala bine si se tamponeaza cu niste servete de bucatarie.
Le batem putin cu ciocanul pentru snitele.
Il ungem cu putin ulei,dupa care condimentam fiecare bucata cu sare,piper si boia de ardei.
Punem grill-ul la incins si punem pieptul de pui pe el,cam 2 minute pe fiecare parte.
Luam apoi o tava si asezam niste hartie de copt in ea,apoi punem bucatile de piept in tava.
Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
Acesta il amestecam cu smantana ,apoi il punem peste suprafata bucatilor de pui.
Mararul il spalam si il tocam marunt,si presaram deasupra acelui amestec cu cascaval.

Dam tava in cuptorul incins,si lasam pieptul acolo cam 15-20 minute.
Il scoateti putin la racorit,apoi servim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu