luni, 21 mai 2012

Snitele de pui

Ingrediente:
  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • 1 lingurita marar sau patrunjel uscat
  • ulei
Mod de preparare:
Pieptul de pui(dezosat si fara piele) il spalam.
Il tamponam cu un servet de surplusul de apa,apoi il taiem bucati potrivite.
Batem fiecare bucata de pui cu ciocanul de snitele,dar nu foarte tare,ca sa nu le sfaramati.
Le condimentam cu putina sare si piper,pe ambele parti.
Ouale le batem spuma,cu un praf de sare si piper,iar la urma mararul sau patrunjelul uscat.
 Pe o farfurie intinsa punem niste faina alba.
Intr-o tigaie punem ulei,dar nu prea putin ca sa aiba in ce sa se prajeasca snitelele.
Trecem fiecare bucata de pui prin faina alba,ou batut,iar prin faina si iar prin ou.
Le dam drumul in uleiul incins .
Le pregatim la foc potrivit,pe ambele parti.
Cand sunt gata le scoatem pe niste servetele.
Le lasam putin sa se racoreasca si putem servi.
E simplu de preparat nu?Atunci pregati-ti-le si voi:)!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu