duminică, 26 februarie 2012

Briose cu dulceata de capsuni

Ingrediente:
  • 4 oua
  • 250 gr zahar
  • 200 ml lapte
  • 100 gr unt
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf de copt
  • 13-15 linguri faina
  • dulceata de capsuni
  • 5-6 patratele ciocolata cu lapte
Mod de preparare:
Untul il punem la topit pe baie de aburi, apoi il lasam sa se raceasca.
Mixam ouale spuma cu zaharul, pe care il punem treptat, pana toate cristalele se topesc.
Incorporam untul topit si esenta.
Adaugam si laptele usor.
Mai apoi praful de copt.
La urma punem faina treptat, pana obtinem consistenta dorita.
Luam o tava de briose, o tapetam cu margarina si faina, sau daca aveti hartiute puneti hartiute, ca e mult mai usor.
Punem in fiecare hartiuta o lingura plina de compozitie, apoi o lingurita dulceata capsuni si iar o lingura compozitie (daca le doriti mai mari, puteti pune mai multa compozitie).

Deasupra punem cubulete de ciocolata taiata.

Dam tava in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, 30-35 minute
Le scoatem si le lasam putin sa se racoreasca.

Ies pufoase si delicioase.
Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu