luni, 27 februarie 2012

Salata boeuf de post

Ingrediente:
  • 3 morcovi
  • 5 cartofi
  • 1 pastarnac
  • o cutie 400 gr mazare
  • castraveciori murati (astia se pun dupa gust)
  • 4,5 felii gogosar in otet
  • 1 borcan maioneza de post
  • sare
  • piper
Mod de preparare:
Morcovii si pastarnacul il spalam bine.
Ii punem intr-o oala cu apa la fiert, la foc potrivit.
Cand sunt gata ii scoatem si ii lasam sa se racoreasca.
Cartofii ii spalam si acestia si ii punem in alta oala cu apa la fiert.
Dupa ce legumele au fiert si s-au racit le curatam de coaja, le taiem cubulete mici si le punem intr-un bol.
Castraveciorii murati ii trecem pe sub un jet de apa rece apoi ii taiem bucatele mici.
Gogosarii ii taiem felii pe lung apoi patratele.
Mazarea o desfacem, o spalam bine in multe ape si o punem in bol peste toate legumele de mai sus (daca nu este fiarta, atunci intai o fierbeti).
Amestecam bine de tot toate ingredientele.
Condimentam cu sare si cu piper, apoi adaugam si maioneza.
Le invartim bine cu o lingura si este gata pentru servit!

2 comentarii:

  1. De foarte mult timp nu am mai facut.Servesc de la tine.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi mai facem in post ca sa mai schimbam mancarea si sa mai aiba si mama pentru servici!!

    RăspundețiȘtergere