sâmbătă, 17 martie 2012

Fileuri de muschi de porc cu unt si marar la cuptor

Ingrediente:
  • 6 fileuri de muschi de porc
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • 3 catei de usturoi
  • 1 cana suc de rosii
  • marar verde
Mod de preparare:
Fileurile  de muschi le spalam si le tamponam cu niste servete de bucatarie.
Luam o tava si punem in ea hartie de copt si asezam fileurile in ea.
Acestea le condimentam cu sare si piper pe ambele parti.
Curatam usturoiul ,il tocam si il punem pe carne.
Turnam si sucul de rosii,uniform.
Deasupra punem foile de dafin rupte bucatele si felioare de unt.

Dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita circa 40 de minute.
Daca scade sucul de rosii si mai e nevoie de zeama,picurati putina apa .
Mararul il spalam bine ,ii indepartam cozile si il tocam.
Dupa ce am tinut fileurile 40 de minute in cuptor,scoatem tava si presaram mararul ,si mai dam circa 10min  la cuptor , apoi le scoatem,asezam pe o farfurioara si servim.
Merge de minune cu un pahar de vin rosu,pentru cei care consuma si le place!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu