Ingrediente:
- 600 gr ceafa de porc dezosata
- 1 borcan mic de ciuperci
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 200 gr rosii decojite in suc propriu
- 1 lingura pasta de tomate
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- boia de ardei iute
- 1/2 lingurita cimbru uscat
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Spalam carnea, o stergem cu un servetel si o taiem felii potrivit de groase.
Curatam ceapa, o tocam, morcovul il decojim si il facem rondele.
Spalam ciupercile, le taiem feliute, iar rosiile decojite le taiem maruntel.
Punem in oala aparatului carnea, ciupercile, ceapa, morcovul si amestecam.
Adaugam rosiile tocate, pasta de tomate. Condimentam cu sare, piper, boia iute si dulce si cimbru.
Turnam 3/4 de cana cu apa, invartim totul cu o paleta.
Conectam aparatul la curent, punem capacul.
Setam modul High si un timp de 3 ore si jumatate, iar noi putem face alte treburi. Aparatul face singur mancarica, nu trebuie sa stam langa el.
Cu 15 minute inainte sa fie gata, gustam sa vedem daca mai este nevoie sa condimentam si daca este bine patrunsa carnea.
Cand se termine timpul setat, scoatem aparatul din priza.
Punem in farfurii, presaram patrunjel verde tocat, lasam sa se racoreasc putin si servim. O mancati cu buzele, asa de frageda iese.
A mers de minune cu niste gogosari in otet!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu