Ingrediente:
- 1 dovlecel mic
- 1 vanata mica
- 1 ceapa
- 1 cartof
- 1 ardei galben
- 1/2 gogosar
- 1/2 ardei kapia
- 2 rosii de gradina
- 2 catei de usturoi
- 100 gr masline negre cu samburi
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- 1 lingurita ierburi de provence
- 2 linguri ulei
- 4 linguri pasata de rosii
Mod de preparare:
Spalam vanata, dovlecelul, le indepartam capetele si le taiem cuburi potrivite.
Curatam ceapa, o tocam marunt. Cartoful curatam, il taiem bucati lunguiete.
Ardeiul kapia, galben, gogosarul, le curatam de seminte, le taiem bucatele potrivite.
Rosiile le decojim de pielita, le taiem fasii pe lungime.
Punem uleiul in vasul aparatului si legumele pregatite mai sus.
Presaram sare, piper, boia dulce, ierburile de provence si amestecam.
Turnam o 3/4 de cana cu apa, amestecam, punem capacul.
Conectam aparatul la curent, selectam modul High si un timp de 3 ore.
Cu 30 de minute inainte ca timpul sa fie gata, verificam legumele si daca sunt bine patrunse, punem maslinele, pasata de rosii, usturoiul curatat si taiat bucati mai mari.
Amestecam, punem iar capacul si lasam pana expira timpul de preparare.
Cand este gata, scoatem din priza aparatul, lasam mancarea sa se racoreasca putin si servim.
Nu aveti Crock Pot, nu este nici o problema, pregatiti mancarea intr-o cratita pe aragaz.
Sa aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu