Ingrediente:
- 4 oua
- 6 linguri ulei
- 8 linguri zahar
- 1/2 cana lapte (cana de 250 ml)
- 10 linguri faina
- 1 lingurita cu varf praf de copt
- 2 lingurite esenta de vanilie
- un praf de sare
- 5-6 prune
- 15 alune de padure
- zahar pudra
Mod de preparare:
Separam ouale, mixam albusurile cu zaharul pana se albesc.
Adaugam uleiul treptat, apoi laptele.
Incorporam praful de copt, esenta, si faina cernuta.
Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare, le punem peste compozitia de galbenusuri si amestecam cele doua compozitii cu o paleta de silicon.
Spalam prunele, le taiem in sferturi, decojim alunele de padure si le taiem jumatati.
Ungem oala aparatului cu unt, o tapetam cu hartie de copt.
Turnam compozitia, punem bucatile de prune si alunele.
Bagam aparatul in priza, punem capacul, setam modul Low, timpul de pregatire 2 ore.
Dupa acest timp, facem testul cu scobitoarea si daca este gata, scoatem aparatul din priza, luam capacul si o lasam sa se raceasca.
Pudram prajitura cu zahar, ornam cu felii de prune si servim.
Puteti pregati aceasta prajitura si in cuptorul normal al aragazului.
am facut si eu una cu prune azi, o sa o incerc si pe aceasta!
RăspundețiȘtergereIese asa pufoasa si buna.
ȘtergereSa folosesti cu spor, noul tau ajutor!
RăspundețiȘtergereBuna praji ai facut!
Pup cu drag!
Multumesc mult Meri. Pupici!
Ștergere