miercuri, 8 februarie 2012

Pizza pe paine cu branza topita

Ingrediente:
  • 5 felii de paine
  • 4-5 felii pastrama
  • 2-3 ciuperci intregi,conservate
  • 2 triunghiuri branza topita
  • cascaval
  • 2-3 felii gogosar in otet
  • 5-6 masline
  • keiceap
Mod de preparare:
Pastramioara o taiem cubulete.
Ciupercile le spalam si le taiem bucatele mici.
Gogosarii ii tocam marunt.
Maslinele le taiem felioare.
Luam feliile de paine si le ungem cu branza topita.
Peste punem pastrama si ciupercile , apoi maslinele si gogosarii in otet.

La urma radem niste cascaval deasupra.

Punem feliile intr-o tava,tapetata cu hartie de copt.
Dam tava in cuptorul incins cam 10 minute.
Scoatem din cuptor,punem keiceap si servim.
Sunt foate delicioase,mai ales gogosarul in otet ii da o tenta acruta si gustoasa.
Pofta buna!!!

2 comentarii: