joi, 9 februarie 2012

Raffaello cu suc de portocale

Ingrediente:
  • 150 gr unt
  • 180 ml suc de portocale
  • coaja rasa de la o portocala
  • 200 gr zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 50 gr ciocolata alba
  • 480 gr lapte praf(ATENTIE:daca laptele praf e de magazin atunci s-ar putea sa va intre mai mult deoarece cam inmoaie..eu am avut din fabrica )
  • 80 gr nuca cocos+ cocos pentru tavalit
Mod de preparare:
Stoarcem 2-3 portocale pana obtinem cele 180 ml suc de portocale.
Ciocolata alba o dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
Untul il punem impreuna cu zaharul,intr-o craticioara.
Le punem pe foc pana ce zaharul se topeste, apoi o luam de pe foc si o lasam 5 minute la racorit.
Adaugam sucul de portocale si coaja de la o portocala,rasa.
Punem esenta de vanilie,80 gr nuca de cocos si ciocolata alba rasa.
Amestecam bine toate aceste ingrediente, iar la urma amestecam laptele praf treptat si invartim bine de tot,pentru a nu se forma cocoloase.
Lasam sa se raceasca putin,nu foarte tare.
Formam bilute si le dam prin nuca de cocos(puteti sa puneti si alune in mijloc).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu