joi, 9 februarie 2012

Raffaello cu suc de portocale

Ingrediente:
  • 150 gr unt
  • 180 ml suc de portocale
  • coaja rasa de la o portocala
  • 150 gr zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 50 gr ciocolata alba
  • 500 gr lapte praf 
  • 80 gr nuca cocos+ cocos pentru tavalit
Mod de preparare:
Stoarcem 2-3 portocale pana obtinem cele 180 ml suc de portocale.
Ciocolata alba o dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
Untul il punem impreuna cu zaharul intr-o craticioara.
Le punem pe foc pana ce zaharul se topeste, apoi o luam de pe foc si o lasam 5 minute la racorit.
Adaugam sucul de portocale si coaja de la o portocala rasa.
Punem esenta de vanilie, 80 gr nuca de cocos si ciocolata alba rasa.
Amestecam bine toate aceste ingrediente, iar la urma amestecam laptele praf treptat si invartim bine de tot, pentru a nu se forma cocoloase.
Lasam sa se raceasca putin, nu foarte tare.
Formam bilute si le dam prin nuca de cocos (puteti sa puneti si alune in mijloc).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu