luni, 6 februarie 2012

Ciuperci umplute cu pastrama

Ingrediente:
  • 5 ciuperci proaspete mai mari
  • 3 felii pastrama mai mari
  • 1 rosie
  • partunjel verde
  • marar verde
  • 1 ou
  • cascaval
  • ulei
  • sare
  • piper
  • zeama de la jumatate de lamaie
Mod de preparare:
Ciupercile se spala bine, li se scot coditele  si se curata de pielita.
Se pun intr-o tava in care am pus hartie de copt.
Se condimenteaza cu sare si piper,se stropec cu putin ulei si zeama de lamaie.
Pastrama se taie bucatele foarte mici.
Rosia ,se spala,se taie marunt si se mai stoarce putin din zeama ce o lasa.
Patrunjelul si mararul se spala,se indeparteaza coditele si se toaca marunt de tot.
Intr-un bol se amesteca pastrama,rosia si verdeata.
Oul se bate cu putina sare si se toarna in bolul cu pastrama.
Se invart bine toate ingredientele si cu aceata compozitie se umplu ciupercile.
Deasupra se pune cascaval ras .
Tava cu ciupercile umplute se dau in cuptorul incins si se lasa circa 30-35 min.
Se servesc simple sau alaturi de o pulpita sau ce mai doriti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu