- 15 oua
- o vopsea rosie de la carmin
- 2-3 linguri otet
- 250 ml apa fierbinte
- sare
- frunze de patrunjel verde si de trifoi
- ulei
- sare
- sosete fine
Ouale se spala bine cu detergent de vase, se clatesc din abundenta , se pun intr-o oala cu apa rece la fiert cu putina sare.
Le fierbeti cat de mult doriti (ori le faceti moi, ori tari, depinde de preferinte).
Cand sunt gata fierte oprim focul.
Preparam vopseaua conform instructiunilor (250 ml apa fierbinte, 2-3 linguri otet si vopseaua) intr-o cana .
Pe oua se pun frunze de patrunjel, trifoi, le imbracam in ciorapi, le legam bine la capat ca sa iese bine forma de frunze si le bagam in vopsea pentru 5 min, rand pe rand, pana sunt gata.
Le scoatem pe un servet si le lasam sa se usuce.
Apoi pe o carpulita moale punem putin ulei, le ungem cu ulei si le asezam intr-un cosulet.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu