luni, 6 februarie 2012

Salata orientala


Ingrediente:
  • 6-7 cartofi
  • 1 ceapa mare
  • cateva felii gogosari in sos (sau in otet )
  • masline
  • 1 rosie
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • ulei
  • marar uscat
  • patrunjel verde
  • 1 lingura otet
Mod de preparare:
Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja intr-o oala cu apa si un strop de sare.
Ceapa se curata si se toaca marunt.
Gogosarii se taie cubulete.
Rosia se spala si  se taie tot cubulete.
Cand cartofii sunt fierti, ii luam de pe foc, ii lasam sa se raceasca .
Ii decojim apoi ii taiem bucatele potrivite.
Ceapa tocata se pune intr-o tigaie in putin ulei si se face la foc mic, pana se inmoaie putin.
O adaugam peste cartofii cubulete, punem gogosarii, maslinele si mustarul.
Condimentam cu sare si piper dupa gust, otetul dar si putin marar uscat.
Tocam patrunjel verde si punem deasupra, apoi putem servi.
Daca nu faceti salata de post puteti pune si bucatele de ou fiert.
Pofta buna!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu