marți, 7 februarie 2012

Rulouri cu crema de branza

Ingrediente:
  • 10 felii sunca de praga 
Crema de branza:
  • 350 gr branza de vaci
  • o lingura unt
  • piper
  • 1 legatura marar 
  • sare
  • gogosar rosu
Mod de preparare:
Feliile de sunca trebuie sa fie taiate cat mai subtire.
Branza o frecam bine cu o furculita.
Adaugam untul si amestecam pana devine ca o pasta. Punem si piperul cu sarea.
Mararul il spalam,indepartam cozile si il tocam foarte marunt. Il punem peste branza si omogenizam bine.

Luam cate o felie de sunca iar pe fiecare punem cate o lingura de crema de branza,apoi o intindem cu un cutit.

Rulam bine si prindeam cu o scobitoare. Asa procedam cu toate rulourile.
Deasupra fiecaruia asazam si o feliuta de gogosar.
Sunt delicioase!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu