marți, 7 februarie 2012

Mazare cu muschi de porc

Ingrediente:
  • 750 gr muschi de porc fara grasime
  • un borcan mare de mazare
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • jumatate ardei galben
  • jumatate ardei rosu
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde
Mod de preparare:
Muschiul de porc se spala bine, se taie bucatele si se lasa putin la scurs.
Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei iar cand s-a incins se adauga carnea.
Se rumeneste putin 3-4 min. apoi se pune apa cat sa acopere bine carnea.
Lasam sa fiarba circa 15-20 min si in acest timp pregatim legumele.
Ceapa curatata, spalata si tocata marunt.
Morcovul curatat, spalat si taiat rondele.
Ardeiul rosu si galben spalat si taiat cubulete.
Dupa ce a fiert carnea mai bine de jumatate adaugam legumele.
Mazarea se spala bine (incercati-o cat e de fiarta, daca e fiarta bine o puneti mai la urma, daca nu o puneti o data cu legumele).
Dupa ce a mai fiert 10-15 min adaugam si mazarea spalata.
Condimentam cu piper si sare .

Dam 4-5 clocote si adaugam pasta de tomate.

Mai lasam sa fiarba de cateva ori si e gata pentru a fi servita.
Presaram patrunjel verde si pofta buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu