- 750 gr muschi de porc fara grasime
- un borcan mare de mazare
- 1 ceapa
- 1 morcov
- jumatate ardei galben
- jumatate ardei rosu
- 2 linguri pasta de tomate
- ulei
- piper
- sare
- patrunjel verde
Muschiul de porc se spala bine, se taie bucatele si se lasa putin la scurs.
Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei iar cand s-a incins se adauga carnea.
Se rumeneste putin 3-4 min. apoi se pune apa cat sa acopere bine carnea.
Lasam sa fiarba circa 15-20 min si in acest timp pregatim legumele.
Ceapa curatata, spalata si tocata marunt.
Morcovul curatat, spalat si taiat rondele.
Ardeiul rosu si galben spalat si taiat cubulete.
Dupa ce a fiert carnea mai bine de jumatate adaugam legumele.
Mazarea se spala bine (incercati-o cat e de fiarta, daca e fiarta bine o puneti mai la urma, daca nu o puneti o data cu legumele).
Dupa ce a mai fiert 10-15 min adaugam si mazarea spalata.
Condimentam cu piper si sare .
Dam 4-5 clocote si adaugam pasta de tomate.
Mai lasam sa fiarba de cateva ori si e gata pentru a fi servita.
Presaram patrunjel verde si pofta buna!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu