marți, 7 februarie 2012

Pachetele asortate cu sunca si cascaval

 Ingrediente:
  • jumatate de foaie de aluat foietaj
  • 4-5 felii de pastrama mai mari
  • cascaval
  • o mana de ciuperci conservate intregi
  • gogosar in otet
  • 1 ou
Mod de preparare:
Jumatatea de foaie de aluat foietaj o punem la dezghetat. Dupa ce s-a dezghetat o asezam pe masa tapetata cu faina alba.
Mai intindem cu sucitotul aluatul(pentru ca este destul de groasa foaia),apoi o taiem patratele.
Cascavalul il taiem feliute.
Pastrama o taiem  bucatele cat sa incapa pe fiecare patrat de aluat.
Ciupercile le spalam bine si le facem feliute.
Gogosarul in otet il taiem fasii subtiri.
Pe fiecare patrat de aluat punem o felie de sunca si una de cascaval.
Apoi pe unele punem ciuperci,iar pe altele felii de gogosari.

Le impachetam in doua,le presam bine la capete si le punem intr-o tava,pe care asezam hartie de copt.
Batem un ou,iar cu acesta ungem fiecare pachetel.

Dam in cuptorul incins circa 20 min.
Le servim reci sau calde,sunt bune oricum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu