marți, 7 februarie 2012

Visine conservate pe iarna pentru prajituri

Ingrediente:
  • 2 kg visine
  • zahar
  • aspirina
Mod de preparare:
Visinele se spala foarte bine sub jetul de apa rece.
Se curata coditele, se scot samburii insa fara a rupe prea tare visinele.
Se scurge excesul de zeama ce o lasa acestea.
In borcane de 800 gr se pun astfel: un rand de zahar, un rand de visine fara samburi, iar zahar, iar visine si tot asa pana umpleti borcanele.
Deasupra fiecarui borcan se pun cate 3-4 aspirine pisate.
Se pastreaza in camara sau in frigider.


2 comentarii:

  1. Numai bune la iarna pentru prajitura, dar Rocsy de ce la frigider? cred ca ai vrut sa spui in camara :) pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Diana. Se pot pastra si in camara si in frigider :). Pup!

      Ștergere