marți, 7 februarie 2012

Pui cu sos de smantana in vas yena

Ingrediente:
  • 1 piept de pui fara piele si os
  • 1 lingura unt
  • 6-7 linguri smantana
  • 1 lingurita faina
  • 4-5 linguri apa
  • piper
  • sare
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel verde
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie fasii.
Se spala si se lasa la scurs pe un tocator.
Se condimenteaza cu piper,sare , putina boia si il lasam asa vreo 15 min.
Intr-o tigaie se pune untul la topit.
Cand s-a incins punem faina si amestecam bine sa nu se faca cocoloase , apoi adaugam  smantana si 4-5 linguri de apa.
Condimentam cu putina sare si piper, apoi lasam sa dea 2-3 clocote.
Intr-un vas yena asezam fasiile de pui.
Turnam sosul fiebinte peste pieptul de pui si dam la cuptor40-50 de min.

Cand e gata il scoatem,il asezam pe farfurie , iar deasupra presaram patrunjel verde ,tocat marunt.
Pofta mare.......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu