- 3 oua
- 3 albusuri de ou
- 50 gr unt
- 3 sferturi de cana zahar
- 3 sferturi de cana apa minerala
- 1 lingura cacao
- 1 praf de copt
- 1 esenta rom
- 3 cani cu faina (va poate intra mai putin sau mai mult)
- 150 gr zmeura
Untul il topim apoi il lasam sa se raceasca.
Batem ouale spuma impreuna cu cele 3 albusuri, apoi adaugam si zaharul, treptat, si mixam pana ce acesta se topeste.
Punem untul topit si esenta de rom.
Adaugam apa minerala si mai mixam putin.
Punem praful de copt, iar spre final faina, pe care o incorporam treptat pana obtinem consistenta dorita la aluat.
Spalam zmeura si o scurgem bine.
Ungem o tava de chec cu putina margarina si o tapetam cu faina (sau cu hartie de copt, depinde de forma de chec).
Punem 3 sferturi din compozitie in tava. Restul o amestecam cu cacaoa.
Turnam si compozitia cu cacaoa si o marmoram cu cea alba.
Deasupra asezam zmeura.
Dam in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pana ce checul este copt (faceti testul cu scobitoare).
Il scoateti, il lasati sa se racesca apoi serviti!!
Bun, bun....merge o feliuta langa cafea :). pup
RăspundețiȘtergereAtunci iti dau si cafeluta.Pup!
Ștergere