Ingrediente:
- 1 rasol de porc neafumat
- 3 cepe verzi
- 1 punga legume mexicane
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura amestec de legume uscate
- 1 lingura pasta de tomate
- sare
- piper
- 3/4 cana cu apa
Mod de preparere:
Parliti rasolul pe flacara aragazului, apoi il spalati.
Conectati aparatul la curent, setati functia brown/saute pentru 10 minute, apoi apasati start/stop.
Puneti rasolul, il rumeniti pe toate partile.
Intre timp pregatiti ceapa verde, pe care o taiati rondele.
Usturoiul curatat il tocati marunt.
Dupa ce s-a rumenit rasolul, il scoateti pe un platou.
Adaugati ceapa, usturoiul si legumele mexicane in oala aparatului si le sotati 2-3 minute.
Asezati rasolul deasupra, presarati sare, piper si amestecul de legume uscate.
Adaugati pasta de tomate, turnati apa si amestecati usor.
Apasati start/stop, apoi setati functia meat pentru 40 de minute.
Puneti capacul, aveti grija sa fie inchisa supapa de aburi, apoi apasati start/stop.
Dupa ce a trecut timpul de gatire, scoateti aparatul din priza.
Lasati 5 minute la odihnit, apoi cu grija, deschideti supapa de aburi.
Cand a iesit tot aburul, deschideti capacul.
Scoateti ciolanul din oala.
Il portionati si il serviti alaturi de legumele din oala.
Sa aveti pofta!