- 1 vanata mare
- 3 rosii mari
- sare
- piper
- 2 linguri ulei de masline
- 2 catei de usturoi
- busuioc uscat
- 200 gr cascaval (sau mozzarella)
Vanata o spalati si o stergeti cu un servet.
Indepartati coada, apoi o taiati felii pe rotund, potrivit de groase.
Ungeti o tava cu putin ulei si puneti hartie de copt.
Asezati feliile de vanata in tava.
Cu un penson le ungeti cu putin ulei de masline, apoi le condimentati cu sare si piper.
Rosiile le spalati, indepartati cotoatele si le faceti cubulete.
Usturoiul il curatati, il pisati si il amestecati cu rosiile.
Usturoiul il curatati, il pisati si il amestecati cu rosiile.
Cu o lingurita puneti din amestecul de rosii cu usturoi pe feliile de vinete.
Cascavalul il dati pe razatoarea mare, il repartizati peste rosii.
Cascavalul il dati pe razatoarea mare, il repartizati peste rosii.
Deasupra presarati putin busuioc uscat.
Dati tava in cuptorul incins la 180 de grade, pentru 20-25 de minute, pana se topeste cascavalul si devine usor auriu.
Le scoateti si le lasati putin la racorit, apoi sunt numai bune de servit!
Pofta buna!