Ingrediente:
- 12 ciuperci proaspete mai mari
- 250 cas de oaie
- 3 oua
- 3 linguri parmezan ras
- 1 lingura smantana
- marar verde
- patrunjel verde
- sare
- piper
- 4-5 masline
- 1 lingura unt
Ciupercile le spalam, indepartam cozile si le asezam pe un prosopel curat cu gura in jos sa se scurga de apa.
Intr-un castronel batem ouale spuma impreuna cu smanatana.
Casul il facem bucatele intr-o craticioara.
Peste punem amestecul de oua si condimentam cu sare si piper.
Adaugam parmezanul ras, apoi spalam verdeata, o tocam marunt si o incorporam in compozitia rezultata.
Cateva codite de la ciuperci le tocam si le amestecam cu branza.
Punem hartie de copt intr-o tava si asezam ciupercile.
Cu o lingurita luam din compozitia de branza si umplem ciupercile.
Deasupra asezam cate o feliuta de masline, iar untul il taiem bucatele si il punem printre ciuperci.
Bagam tava in cuptorul incins si le lasam acolo pana sunt bine patrunse si compozitia rumenita deasupra (cam 40-50 de minute maxim).
Le scoatem la racorit si pot si servite.
La noi s-au savurat alaturi de sos iutel de la Bunatati din natura!!!