Ingrediente:
- 4 felii de paine cu cartofi (sau alta paine care va place)
- 8 felii dovlecei pane
- 2 lingurite pesto cu rosii uscate
- 2 linguri crema de branza
- 100 gr cascaval ras
- 4 felii bacon
- frunze de busuioc proaspat
Mod de preparare:
Mai intai pregatiti dovleceii pane.
Ii feliati, ii condimentati cu sare si piper.
Ii treceti prin faina, ou batut condimentat, pesmet si ii coaceti la cuptor pe hartie de copt, fie ii treceti prin faina, ou batut si ii prajiti in tigaie, este alegerea voastra.
Puneti o tigaie la incins, rumeniti 4 felii de bacon, pe ambele parti, apoi le scoateti pe o farfurie, pe un servetel de bucatarie.
Ungeti doua felii de paine cu pesto, apoi cu crema de branza.
Presarati putin cascaval ras, asezati felii de dovlecei, restul de cascaval ras.
Puneti frunze de busuioc, apoi bacon crocant rupt bucatele.
Asezati cate o felie de paine deasupra.
Le luati usor, le rumeniti, fie in tigaia in care ati prajit baconul, fie la sandwich maker.
Se servesc calde cu o delicioasa salata de rosii!
Pofta buna!