Ingrediente:
- 250 gr lapte praf
- 100 ml apa
- 130 gr indulcitor eritritol Edulcorem
- 50 gr cacao
- 140 gr unt de 80% grasime
- 2 lingurite esenta de rom
- 2 lingurite esenta de portocala ( sau coaja rasa de portocala)
- 1 mana fistic curatat
- 1 mana miez de nuca
Mod de preparare:
Intr-un vas puneti apa si indulcitorul.
Transferati pe foc, amestecati pana indulcitorul este complet topit.
Lasati sa dea 4-5 clocote, apoi adaugati untul taiat cuburi si amestecati pana este complet topit.
Luati siropul de pe foc.
Intr-un bol cerneti laptele praf si cacaoa. Presarati un praf de sare.
Turnati siropul, incepeti si amestecati cu un tel. Este de preferat sa aveti un tel mai teapan, eu cu cel de silicon m-am chinuit, mi se parea ca se va rupe! 😀
Adaugati esenta de rom si portocale.
Amestecati pana obtineti o consistenta cremoasa.
Miezul de nuca il tocati si cateva boabe de fistic, restul le lasati intregi.
Le incorporati in ciocolata.
Tapetati cu folie o tava de 20/20 cm.
Turnati compozitia si o nivelati cu o paleta.
O acoperiti cu folie, o dati la rece peste noapte.
O portionati si serviti.
Iese o minunatie!