- 1 cana lapte de soia cu cacao
- un sfert cana de ulei
- jumatate cana de zahar
- 1 steluta anason
- 1 lingurita cacao
- 1 varf de lingurita de ness praf
- 1 praf de copt
- coaja rasa de la jumatate de lamaie
- o mana de miez de nuca
- circa 1 cana faina
- zahar pudra
Intr-un bol punem laptele, zaharul, uleiul si le frecam bine cu un tel pana se topeste zaharul.
Adaugam praful de copt si coaja rasa de lamaie.
Anasonul il taiem cu un cutit bucatele mici si il punem in bol, apoi punem si ness-ul.
Incorporam faina, treptat, iar la urma punem cacaoa.
Nucile le tocam cu un cutit si le incorporam in compozitie.
Luam o tava de chec (sub orice forma), o ungem bine cu margarina si o tapetam cu faina alba.
Turnam compozitia in tava.
Aceasta o introducem in cuptorul incins la o temperatura potrivita.
Il lasam pana este copt(35-45 de minute maxim).
Cand este gata il scoatem, il lasam la racorit.
Il pudram cu zahar si servim!