- 1 punga ravioli (250 gr) cu branza
- 600 gr branza de vaci
- 4 oua
- 1 ardei kapia
- 1/2 legatura patrunjel
- sare
- piper
- 1/2 lingurita busuioc uscat
- 3 linguri smantana
Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare.
Cand da in clocot punem ravioli si ii fierbem intre 8-10 minute.
Cand sunt gata ii scurgem bine de apa si ii lasam sa se racoreasca putin.
Ardeiul kapia il spalam, il curatam de seminte si il taiem cubulete.
Patrunjelul il spalam, indepartam cozile si il tocam.
Intr-un bol punem branza, ouale si smantana.
Mixam bine pana obtinem o crema de branza.
Peste crema de branza punem patrunjelul verde, ardeiul kapia si ravioli fierti.
Condimentam cu sare, putin piper si busuiocul uscat.
Amestecam usor cu o lingura toate ingredientele.
Ungem o tava rotunda cu unt si tapetam cu hartie de copt.
Turnam compozitia de budinca in tava si o nivelam.
Introducem tava in cuptorul incins.
Lasam budinca acolo pana prinde deasupra o crusta aurie si este coapta.
O scoatem cand este gata si o lasam putin sa se racoreasca ca sa o putem servi.
Merge mancata atat calda cat si rece.