Ingrediente:
- 1 piept de pui dezosat
- 70 gr crema de branza
- 150 gr cascaval
- 1 lingura smantana fermentata
- 1 legatura mica patrunjel verde
- 1 lingurita rasa busuioc uscat
- sare
- piper
- boia de ardei dulce/iute
- 1 ou mare
- 100 gr fulgi de porumb
Mod de preparare:
Spalati pieptul si il stergeti cu niste servetele.
Il taiati in doua jumatati, apoi fiecare jumatate o taiati in doua, pe lungime.
Le bateti putin cu ciocanul pentru snitele, nu prea mult.
Le presarati cu sare, piper si boia (dulce sau iute, dupa preferinte), pe ambele parti.
Dati cascavalul pe razatoarea mare.
Tocati marunt patrunjelul verde.
Intr-un bol amesteacati crema de branza cu smantana, sare, piper si busuiocul uscat.
Adaugati cascavalul ras, verdeata tocata si amestecati bine.
Puneti umplutura in mod egal pe cele 4 bucati de pui, o intindeti.
Rulati bine fiecare bucata.
Fulgii de porumb ii maruntiti putin.
Bateti un ou spuma cu putina sare si treceti fiecare rulou prin ou batut, apoi prin fulgii de porumb.
Puneti hartie de copt intr-o tava, asezati rulourile cu distanta intre ele.
Le introduceti in cuptorul incins, la 190 de grade pentru 20 de minute.
Vor fi rumenite frumos dupa acest timp, le scoateti din cuptor.
Se servesc calde cu legume, un piure, o salata sau ce va mai place!
Pofta buna!