Ingrediente:
- 400 ml lapte de cocos
- 150 gr zahar
- 60 ml ulei
- 12 linguri faina
- 2 linguri cacao
- 3 lingurite esenta de rom
- 1 lingurita rasa praf de copt
- 1 lingurita rasa bicarbonat
- 2-3 linguri zeama de lamaie
- 1/2 cana visine fara samburi
- o mana miez de nuca
- zahar pudra
Mod de preparare:
Laptele de cocos il zbatem foarte bine intainte sa il deschidem pentru ca este ceva mai grosut.
Intr-un bol punem laptele de cocos cu zaharul si le amestecam cu un tel.
Incorporam uleiul treptat.
Cernem faina, cacao, le adaugam peste compozitia lichida.
Praful de copt il amestecam cu bicarbonatul si zeama de lamaie, le turnam in bol.
La final incorporam esenta de rom si nuca tocata.
Ungem vasul Crock Pot-ului cu margarina, o tapetam cu hartie de copt.
Turnam compozitia, asezam usor visinele.
Punem capacul pe vas, il conectam la curent, setam modul Slow si un timp de 2 ore si 30 de minute.
Dupa acest timp, facem testul cu scobitoarea si daca este gata, deconectam aparatul. A fost suficient timpul de 2 ore si jumatate.
O scoatem din vas si o lasam sa se raceasca.
O pudram cu zahar si servim!
Pofta buna!