Ingrediente:
- 3 oua
- 300 gr branza de vaci
- 200 gr zahar
- 210 gr faina
- 50 ml lapte
- 1 lingurita si 1/2 praf de copt
- 1 praf de sare
- coaja rasa de lamaie
- 2 lingurite extract de vanilie
- 1/2 cana visine
Ouale le mixam spuma cu un praf de sare si zaharul.
Branza o trecem prin robot, sau o faramitam cu o furculita, si o amestecam cu ouale.
Adaugam laptele, praful de copt si coaja de lamaie.
Incorporam extractul de vanilie si la final faina cernuta, treptat.
Visinele le spalam si le scoatem samburii.
Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si turnam compozitia de chec.
Deasupra punem visinele si le infingem putin in aluat cu degetele.
Il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 35-40 de minute.
Facem testul cu scobitoarea si daca este copt il scoatem sa se racoreasca.
Il portionam si servim. Sa aveti pofta!