Ingrediente:
- 2 cutii de naut fiert
- 4 linguri pasata de rosii
- 2 linguri sos de kapia de casa
- 1 lingura plina sos dulce picant
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- oregano uscat
- 1 catel de usturoi (optional)
- 2 linguri ulei de masline
- salata verde (eu am folosit un mix)
- 2 castraveti murati
- 1 ardei kapia mare
- 150 gr branza vegana
- 1 legatura mica patrunjel verde
- 4 lipii
Mod de preparare:
Nautul il puneti intr-o sita la scurs.
Usturoiul curatat, il pisati.
Incingeti uleiul intr-o tigaie, adaugati nautul.
Puneti sosul dulce picant, pasata si sosul de kapia.
Sotati 2-3 minute, apoi condimentati cu sare, piper, boia dulce si oregano.
Turnati 3/4 de cana cu apa cald, dati focul potrivit si lasati sa scada lichidul.
Amestecati din cand in cand.
Dupa ce a scazut lichidul, dati tigaia deoparte.
Ardeiul kapia, curatat de cotor si seminte, il taiati fasii subtiri pe lung.
Castravetele la fel il faceti, fasii lunguiete.
Branza vegana o dati pe razatoarea mare.
Patrunjelul verde il tocati marunt.
Luati o lipie, asezati pe mijloc din naut.
Pe o parte puneti salata si fasii de ardei, pe cealalta parte fasii de castravete si branza rasa.
Deasupra presarati patrunjel verde.
Impartiti ingredientele ca sa va ajunga pentru toate cele 4 bucati.
Incepeti si rulati, aduceti lateralele spre interior si rulati in continuare cat mai stras, la final apasati usor wrapul obtinut.
La fel procedati cu toate.
Le rumeniti usor, fie intr-o tigaie incinsa pe ambele parti, fie in aparatul pentru sadwich-uri.
Sa aveti pofta!