Ingrediente:
- 2 dovlecei micuti (450 gr au avut ambii)
- 3 cepe verzi
- 1 cutie rosii decojite in suc de rosii (eu am folosit de la Sun Food)
- 2 linguri ulei
- 2 catei de usturoi
- 3 crengute marar verde
- sare
- 6 boabe de piper alb
- 1 lingurita rasa busuioc uscat
Mod de preparare:
Ceapa verde o curatam si o taiem rondele, rosiile decojite le facem cuburi.
In vasul Crock Pot punem uleiul, ceapa verde, dovleceii si rosiile.
Boabele de piper alb le pisam in mojar, il presaram peste legume impreuna cu sarea si busuiocul uscat.
Turnam 3/4 de cana cu apa, amestecam totul cu o paleta de lemn.
Acoperim oala cu capacul, o conectam la curent, setam modul High si timpul de 3 ore.
Cu 20 de minute inainte sa se termine de gatit preparatul, punem mararul verde tocat marunt si usturoiul curatat si tocat. Degustam sa vedem daca sunt bine patrunsi dovleceii si daca mai este nevoie de sare sau piper.
Amestecam si lasam pana se termina timpul de preparare.
Cand este gata, o deconectam de la curent si servim.
Sa aveti pofta!