- 2 rasoale de porc afumate
- 2 copite
- 2 pulpe de pui (asta suplimentar, daca nu mancati de porc)
- 1 radacina mica patrunjel
- 2 morcovi
- 2 cepe
- sare
- piper
- 2 foi de dafin
- 1 capatana usturoi
Rasoalele de porc le spalati bine. Pulpele de pui le spalati si le parliti pe flacara, de puf.
Spalati bine si copitele.
Radacina de patrunjel o curatati, o spalati si o taiati bucati mai mari.
Morcovii ii curatati si ii spalati.
Cepele le curatati, le spalati si le taiati in patru, fiecare.
Intr-o oala mai mare puneti apa. Adaugati carnea de porc mai intai, rasoalele si copitele.
Cand incepe sa fiarba si se formeaza deasupra spuma, o luati.
De cate ori se formeaza spuma, de fiecare data o luati, chiar si surplusul de grasime (daca va plac mai grase, lasati grasimea.).
Adaugati toate legumele si foile de dafin rupte.
Dupa circa 2 ore si jumatate, puneti si pulpele de pui intregi.
Lasati totul sa fiarba, la foc potrivit, pana carnea este desfacuta foarte bine de pe oase.
Cam 4 ore dureaza, ca sa iese raciturile cum trebuie. Cand sunt fierte inchideti aragazul.
Usturoiul il curatati si il pisati .
Zeama o puneti in alta oala, dar mai intai o strecurati bine.
O condimentati cu sare, piper, puneti tot usturoiul pisat.
Usturoiul il curatati si il pisati .
Zeama o puneti in alta oala, dar mai intai o strecurati bine.
O condimentati cu sare, piper, puneti tot usturoiul pisat.
Lasati sa se racoreasca, pana este doar calduta zeama.
Carnea o desfaceti bucatele de pe oase si o asezati in castronele.
Tot ce este grasime o indepartati daca nu va place (eu am indepartat toata grasimea, ce vedeti alb este carnea de pui).
Puneti si rondele de morcov, apoi cu un polonic turnati zeama, care o treceti prin strecuratoare.
Le dati la rece pana a 2 a zi, apoi serviti.
Carnea o desfaceti bucatele de pe oase si o asezati in castronele.
Tot ce este grasime o indepartati daca nu va place (eu am indepartat toata grasimea, ce vedeti alb este carnea de pui).
Puneti si rondele de morcov, apoi cu un polonic turnati zeama, care o treceti prin strecuratoare.
Le dati la rece pana a 2 a zi, apoi serviti.