Ingrediente:
- 2 foi de placinta
- 1/2 piept de pui dezosat
- 3 linguri cascaval ras
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
- busuioc uscat
- 1 lingurita mustar
- 1 lingurita pasta de rosii
- 1 varf de lingurita boia de ardei dulce
- 1 catel de usturoi
- 1 ou
Spalam pieptul de pui, il stergem cu un servetel si il batem cu ciocanul de snitele, dar nu prea tare sa nu il zdrobiti.
Intr-un bol amestecam mustarul, pasta de rosii, sare, piper, boiaua de ardei dulce, putin busuioc uscat, 1 lingura ulei si usturoiul curatat si taiat feliute.
Frecam cu o lingurita tot acest amestec, punem pieptul de pui si il invartim pe toate partile. Il dam la rece 15-20 de minute.
Dupa acest timp, scoatem pieptul de la frigider, incingem o tigaie grill si il rumenim pe ambele parti.
Asezam prima foaie de placinta pe masa de lucru, o ungem cu ulei, asezam a doua foaie.
Pe un capat presaram putin cascaval ras, punem puiul peste, apoi iar cascaval.
Impachetam frumos, iar capetele le ungem cu ou batut apoi le indoim.
Asezam pachetul obtinut intr-o tava tapetata cu hartie de copt si il ungem cu ou.
Il introducem in cuptorul incins pana prinde o crusta aurie deasupra.
Cand este gata, il scoatem si servim. Pofta buna!