Ingrediente:
- 2 oua
- 150 ml lapte
- 10 linguri faina
- 40 ml ulei
- 3 felii muschi file de curcan
- 1 felie muschi file de porc
- 3 linguri parmezan ras
- 70 gr branza de oi
- sare
- piper
- 1 lingurita rasa busuioc uscat
- 1 lingurita praf de copt
- ulei pentru uns tigaia
- crema de branza pentru servit
Mod de preparare:
Adaugam praful de copt, sare, piper, faina cernuta si busuiocul, pulsam din nou pana sunt amestecate toate ingredientele.
Turnam amestecul obtinut intr-un bol.
Sunca o taiem cubulete, iar branza o sfaramam cu degetele.
Le adaugam si pe acestea in compozitia de mai sus, amestecam cu o lingura.
La final incorporam parmezanul ras.
Ungem o tigaie cu putin ulei, o punem la incins.
Punem cate doua linguri de compozitie, intindem usor cu o paleta si le facem cat de mari vrem.
Le rumenim la foc potrivit spre mic, pe ambele parti.
Le scoatem pe un platou, le lasam putin sa se racoreasca.
Radem putin parmezan deasupra, le ungem cu crema de branza si servim.
Pofta buna!
PS: Daca nu aveti blender, puteti pregati compozitia de pancakes cu mixerul sau cu telul!